Skrevet d. 27/09-2021 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med F10 Marketing Bureau

Ny eller brugt elbil?

Skal du snart i gang med at kigge på ny elbil, men er du ikke sikker på, om du skal vælge at købe den helt ny fra fabrikken, eller om du kan nøjes med at købe den brugt hos en forhandler, kan det være, at vi her kan hjælpe dig lidt nærmere en fornuftig beslutning, som du har det godt med.

Der er jo fordele og ulemper ved begge dele. Dog er det jo dejligt, at vi efterhånden er kommet til en tid, hvor det kan lade sig gøre at købe elbiler – både brugte og nye.

Spar penge ved at vælge en brugt elbil

Hvis det er pengene, du tænker på, kan det være en god idé at købe en brugt elbil. En ny bil mister jo en stor del af værdien, lige så snart den triller ud fra forhandleren, og derfor er det jo oplagt at vælge en elbil med et par år på bagen, hvis du gerne vil have en bil, der ikke mister en stor procentdel af værdien på de første meter.

Og nu om dage har du jo stadig masser af modeller at vælge imellem, selvom du vil have en brugt elbil.

Køb ny elbil og vælg mellem de nyeste modeller

Er det vigtigt for dig at være med på den seneste mode, og vil du gerne have en af de nyeste modeller på markedet, kommer du ikke udenom at vælge helt ny model, når du skal have ny elbil.

Der går jo noget tid, før de nyeste modeller på markedet lige nu og her, kommer godt ned i pris og bliver solgt hos brugtvognsforhandlere. Vil du eks. have den nyeste Tesla, er det jo oplagt at købe den fra Tesla selv. Så kan du vælge lige netop den af de nyeste elbiler, du vil have.

Lån penge uanset om du køber brugt eller ny

Mangler du penge til din nye elbil, kan du jo vælge at låne til den, uanset om du vælger en brugt eller ny elbil.

Det er meget nemt at låne penge til sin bil nu om dage, og du kan langt hen af vejen klare det hurtigt på nettet, så du ikke engang skal bruge lang tid med en bankrådgiver for at få lov til at låne.

Du kan ansøge på et øjeblik online, og så kan du ellers blive klar til at køre i din nye elbil.

Ny eller brugt elbil?
Ny eller brugt elbil?