Skrevet d. 12/03-2018 af biloplysninger

Ny Kia Ceed på vej til det danske marked

Glæd Jer til den nye Ceed

Vi venter i spænding på Kias officielle verdenspremiere på den nyeste model af den populære Kia Ceed-serie.

Dette sker ved det store, internationale Motor Show i Genéve om et par uger. En ny generation kommer med et mere simpelt navn – her bliver cee’d til Ceed, hvilket i den grad fastsætter Kias intentioner med denne model.

Den nye Kia Ceed bliver netop, hvad navnet antyder: ”A car for the Community of Europe with European Design”.

Vi har store forventninger til den nye Ceed

Den nye fem-dørs Kia Ceed hatchback forventes at blive afsløret sammen med endnu en model i Ceed-serien, og den tredje generation af Ceed kommer med masser af nye tiltag, der skal løfte oplevelsen til nye højder.

Den nye Ceed kommer bl.a. med innovative teknologier og en nytænkt motor, der bakkes op af et modent, men samtidig atletisk design, der er perfekt til de europæiske landeveje.

Europæisk stil

Man ser tydeligt, at Kia Ceed er en bil, der er designet, konstrueret og udviklet til netop det europæiske marked.

Kia Ceed er ikke overraskende designet i Kias store europæiske designcenter i Frankfurt, Tyskland, og firmaet selv fremhæver, at det nye design drager paralleller til det roste fastback-design, som Kia Stinger blev udstyret med.

Dermed signalerer det nye design en ny funden selvsikkerhed hos Ceed-modellen. Den nye Ceed er længder over dens forgænger i forhold til håndteringsegenskaber, hvor dynamik, raffinement og førerinddragelse har nået helt nye højder!

Den nye Kia Ceed ventes at komme til salg i Danmark i løbet af 3. kvartal 2018 – vi kan ikke vente!

KIA CEED 2018

KIA CEED 2018

KIA CEED gamle model