Skrevet d. 19/03-2018 af biloplysninger

Djævleræs i hele landet er fuldstændig crazy

Har du og dine venner nogensinde overvejet om man skulle købe et par gamle biler til et par tusind kroner i stykket, låne en mark, og så ellers bare have det vildeste ræs? Det kunne være super sjovt, og tro os, når vi siger, at I absolut ikke er de eneste, der har tænkt tanken.

Problemet er bare, at man sjældent når frem til at få det gjort. Det er både dyrt og besværligt, og hvis ikke man lige bor på landet, og kender en person med en stor tom mark – ja så forbliver det ofte ved drømmen. Nåh ja, og så er det pokkers farligt.

Heldigvis er der nogen, der har valgt at gøre det lidt nemmere for drengerøve som os, at komme ud og køre djævleræs – både på Sjælland og i Jylland.

Kør djævleræs i Jylland

Bor du i Jylland eller på Fyn, kan vi kun anbefale at du stikker snuden mod Nysumbanen i Nørager, hvor du har muligheden for at køre 1 times djævleræs med omtrent 12 omgange på banen. Den er naturligvis opstillet professionelt, og de stiller både biler og instruktioner til rådighed.

Du skal bare lige huske, at det ikke er for sarte sjæle, når man sætter sig bag rattet og kører djævleræs. Her er ikke noget, der hedder fancy airbags og sikkerhedssystemer, der er heller ikke noget med sikkerhedsafstand eller noget andet. Du behøver dog ikke at bekymre dig for meget, der er naturligvis taget højde for alle lovpligtige sikkerhedsforanstaltninger, så du kan ræse sikkert.

Alle beskidte tricks og kneb gælder, når man ræser om at blive nummer 1 i et djævleræs på Nysumbanen.

Kør djævleræs på Sjælland

Bor du øst for Storebælt er der lige pludselig langt til Jylland. Heldigvis er der også rig mulighed for at komme ud og køre djævleræs på Sjælland. Det foregår i Næstved på en bane ved navn Nisseringen. Ligesom vi nævnte tidligere, så kan Gaveavisen assistere med et gavekort til at køre djævleræs i 1 time med 12 omgange.

Du behøver hverken bil eller erfaring – det er blot om at møde op, og sætte sig ind i en af de mange biler, der bare kan gennemtæskes ude på banen, der går ind gennem skoven.

Det er den oplagte aktivitet med vennerne, og så er det væsentlig nemmere, billigere og mere sikkert end at arrangere et djævleræs selv.