Skrevet d. 07/01-2022 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp

Den rigtige vejhjælp giver dig større tryghed på vejene

Vejhjælp er med til at sikre dig og dine medbilister større tryghed på vejene. Med den rette autohjælp er du garanteret den nødvendige assistance, hvis behovet skulle opstå. Din vejhjælpsløsning skal gerne passe til dine behov og give dig den rette dækning.

Læs mere om vejhjælp, og hvad du med fordel kan kigge efter for at finde den løsning, der giver dig størst tryghed og sikkerhed som bilist.

Find den vejhjælp der giver dig den rigtige dækning

Hvis du skal vælge vejhjælp, er der mange forskellige udbydere, du kan vælge imellem, og det kan være en udfordring at finde rundt i, hvad der passer bedst til dig.

For at sikre den bedste løsning, er der nogle basale elementer, som du med fordel kan kigge efter i din vejhjælp.

Kig efter tre grundelementer i din vejhjælp:

  • Dækning i dine områder
    Det vigtigste i din vejhjælp er at sørge for, at du er dækket i dit område, uanset om du skal på bilferie i Sydeuropa eller udelukkende kører på de danske veje.
  • Hurtig hjælp og assistance
    Kig efter en kort fremmetid, når du vælger vejhjælp. Hvis behovet for hjælp opstår, er det nemlig vigtigt at kunne få hurtig assistance.

Det er også vigtigt, at det er nemt for dig at få fat i de rigtige rådgivere, når du har brug for dem. Gå derfor efter en vejhjælpsudbyder, der har en døgnåben central, så du altid kan få fat i hjælpen.

  • Mulighed for tilpasning til dine behov
    Ikke alle bilister er ens – nogle kører langt og ofte, mens andre bruger bilen mindre. Det er en god ide at finde en vejhjælp, hvor du kan tilpasse løsningen til dine behov. Du skal gerne undgå at betale for services, der ikke er nødvendige for dig, og samtidig er det vigtigt at have mulighed for at kunne købe de tilvalg, der matcher dine særlige behov.

Optimal tryghed og dækning med SOS Dansk Autohjælp

En af de vejhjælpsorganisationer, hvor du får maksimal fleksibilitet og tryghed, er SOS Dansk Autohjælp. De tilbyder tre forskellige løsninger på vejhjælp, og du har mulighed for at vælge den dækning, der matcher dine behov. Du er dækket i hele Danmark, og du kan tilvælge dækning i resten af Europa.

Hos SOS Dansk Autohjælp er du også sikker på at kunne få hurtig hjælp, hvis behovet skulle opstå. De har nemlig over 20 døgnbemandede alarmcentraler fordelt i hele landet. Du er altid sikker på at kunne komme igennem til en dansktalende rådgiver, der kan sende assistance ud til dig fra den alarmcentral, der er tættest på dig. Det tager i gennemsnit kun 35 minutter fra du ringer, til den rette assistance er fremme hos dig.

Når du vælger vejhjælp hos SOS Dansk Autohjælp, bliver du en del af et stort internationalt fællesskab. De er nemlig en del af SOS International, som er ejet af de 13 største forsikringsselskaber i norden. Det er en af de største assistanceorganisationer i verden, og du kan altså få vejhjælp og assistance stort set overalt i verden, døgnet rundt, når du vælger vejhjælp fra SOS Dansk Autohjælp.

Den rigtige vejhjælp giver dig større tryghed på vejene
Den rigtige vejhjælp giver dig større tryghed på vejene