Skrevet d. 21/06-2022 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Alinea

Brug tiden i bilen på dine lektier

Selvom Danmark er et lille land, så kan længere køreture godt forekomme. Det kan være spændende og sjovt at skulle ud på en køretur, men gejsten kan hurtigt dæmpe sig, når kedsomheden banker på døren på køreturen.

Derfor kan det være smart at forberede sig til køreturen, så du kan bruge din tid på en sjov eller produktiv måde. Selvom mange nok vælger en film, en bog eller et spil til turen, så kan du for eksempel tage dine lektier med på turen. Dermed er du forberedt og klar i skolen, og får samtidig tiden til at gå på køreturen.

Lektiehjælp der kan mærkes

Selvom lektier og biler lyder som en underlig kombination, så handler det i bund og grund om at være produktiv med sin tid. Uanset om det er på køreturen, i venteværelset, på en kedelig dag, eller noget helt fjerde, så er lektierne smarte at tage frem i disse situationer.

Jo mere bøgerne bliver læst og lektierne bliver forberedt, jo bedre går det i skolen. Så det kan være smart at slå tiden ihjel med lektierne.

Hvis der mangler motivation til lektierne, så kan du med fordel overveje en lektiehjælp. Dette er en faglig og personlig støtte, som dit barn kan få meget glæde af.

Her vil der være fokus på dit barns lektier, men en lektiehjælper vil bringe en sjov og anderledes metode med sig, som kan gøre lektierne sjove.

Tilpasset dit barn

Alle forløb med lektiehjælp er tilpasset dit barn. Det vil sige, at al lektiehjælpen handler om at forbedre det, som dit barn mangler, og at sørge for gode og produktive timer, så du og dit barn ser resultater.

Uanset om det handler om selvtillid, ordblindhed, manglende motivation eller noget helt fjerde, så vil lektiehjælp kunne hjælpe og støtte dit barn, så lektierne og skolen bliver sjovere og måske også lidt nemmere.

Få hjælpen derhjemme

Vælger du lektiehjælp til dit barn, så får i besøg af en lektiehjælp nogle gange om ugen efter aftale. På forhånd vil lektiehjælpen være planlagt, så tiden bliver brugt produktivt.

Dit barn vil altid få en tutor, som svinger med dit barn. Der skal være en god dynamik imellem dem for et succesfuldt forløb, og derfor bliver processen med at finde en tutor også taget meget seriøst.

Alle tutorer er fagligt kompetente og unge mennesker, som selv lige har eller stadig studerer. Dermed er der forståelse for dit barns situation, og der er høj faglighed og gode sociale kompetencer i spil. Du kan læse meget mere om, hvad du kan forvente af en tutor på denne hjemmeside.

Brug tiden i bilen på dine lektier
Brug tiden i bilen på dine lektier