Skrevet d. 11/05-2022 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Pokerstars

Fantastiske podcasts til bilturen

Der er ikke noget som at pakke bilen og køre afsted med solen i bagspejlet og eventyret ventende foran. Høj musik og godt selskab og så bare ud på landevejen. Hvis du skal køre langt, så kan det udover at have en skøn playliste med din yndlingsmusik også anbefales at have en liste med de bedste podcasts, der både underholder og gør dig klogere på forskellige emner. Podcasts som medie og platform har nemlig gjort sin sejrsgang verden over og det er der flere gode grunde til. De er nemlig både underholdende, inspirerende, nyttige, og udvider din viden. Her får du derfor en liste med gode blandede bolsjer i form af forskellige podcasts. Der vil være lidt for enhver smag og så kan du jo selv dykke dybere ned i de forskellige emner, hvis det vækker din nysgerrighed.

De forskellige platforme og nicher

Der er forskellige udbydere af podcasts. Der er for eksempel Podbean og Podimo og så finder du også podcasts på både Spotify, DR Lyd og mange andre steder. Det handler bare om at finde en eller flere steder, der opfylder dine podcastbehov.

Lige om lidt dykker vi ned i de mange mainstream podcasts og emner, der findes, men først tager vi lige en lille tur rundt om et par nicheemner, som du måske ikke havde tænkt dig at opsøge ellers. Der er for eksempel nogle virkelig spændende podcasts, der handler om kryptovaluta som Bitcoin, Etheral og Dogecoin. Her finder du blandt andet podcasts som Kryptopia, Better Crypto og Techtopia samt andre, der giver informationer om emnet og hvordan, du investerer i det. En anden virkelig interessant podcast niche er poker. For eksempel kan den underholdende, dybdegående og hurtige podcast Poker in the Ears anbefales. Her taler værterne James Hartigan og Joe Stapleton om alt det, der foregår bag kulisserne i pokerverden. De har interessante gæster som for eksempel de professionelle pokerspillere Ben Rolle, Parker Talbot og Ben Spragg, og sammen dykker de ned i spændende emner fra pokerverden.

True crime, sport og  historiske podcasts

True crime podcasts er noget, der virkelig har fanget publikummet.
True crime podcasts er noget, der virkelig har fanget publikummet.

 

Der er mange ting, der kan gøre din bilferie lidt sjovere. Det er blandt andet historiske podcasts som for eksempel Historiebunkeren (som du kan finde på Podbean). Her får du masser af informationer om historiske begivenheder under Anden Verdenskrig serveret på en spændende og ny måde. Nationalmuseet har også sin egen podcast, der på underholdende og informativ vis tager dig igennem Danmarks historie. En anden virkelig interessant podcast handler om Sydafrikas historie, hvor værten Desmond Latham tager dig på en rejse gennem landets turbulente historie.

Du kan også finde nogle fede podcasts, der omhandler sport, hvis det er det, du er til. Her har platformen Podtail nogle rigtigt gode nogle, som for eksempel den populære podcast om fodbold, der hedder Transfervinduet. Er du mere til cykling, så kan du finde den der hedder Radio Tour, der handler om alt det bedste fra cyklingens verden.

Podcasts om biler

Hvis du synes, det kunne være hyggeligt at lytte til en podcast om biler, mens du nyder turen på landevejen, så kan du på Podtail finde podcasten Bilradio, som dykker ned i spændende diskussioner om nye biler, ny teknologi, og andre fascinerende emner. Bilmagasinet har også en podcast, der hedder Bilsnak, hvor de sammen med forskellige gæster tager diverse emner op fra den højoktane bilverden. Hvis det ikke gør noget, at sproget er engelsk, så findes der også rigtigt mange fede podcasts med engelsktalende værter og gæster. Ofte breder emnerne sig lidt mere ud end i de danske. Af gode engelske podcasts om biler og alt det, der rører sig i bilverden, kan nævnes The Motoring Podcast, hvor værterne Alan Bradley og Andrew Clews snakker om biler og der bliver virkelig vendt alt lige fra teknologiske fremskridt til design og meget mere.

Til slut kan The Smoking Tire Podcast, der er et ugentligt show, hvor værterne dækker alt fra bilindustrien og det, der foregår bag kulisserne, når der testes biler, ny teknologi og diskuteres med gæsterne. Det er et sjovt, underholdende, informative og meget lærerigt show, hvor der bliver diskuteret i bund om løst og fast på en virkelig god måde.

Så kom vi i mål og du går forhåbentligt herfra med en masse ny inspiration til gode podcasts til din roadtrip. Nu handler det bare om, hvor turen skal gå hen!