Skrevet d. 15/11-2021 af biloplysninger

Derfor er der mange der kører på ferie i egen bil

Har du ikke prøvet at tage på kør-selv ferie før, er det måske ved at være på tide at give det et skud. Der er rigtig mange danskere, der hvert år drager ud over landets grænser for at tage på bilferie, og det samme kan du altså også gøre.

Vil du gerne til Sri Lanka i fremtiden, kan du finde din Sri Lanka rundrejse her.

Det giver dig en frihed

For det første er det jo med til at give dig en frihed at have din egen bil med på ferie. På den måde er du ikke bundet til kun at være ved et hotel, og du kan altså køre lige derhen, du vil. Så får du en lyst til at køre videre til en ny by og overnatte der, eller er der noget i området, som du gerne vil se, skal du ikke i gang med at planlægge transport. Du sætter dig bare ud i din bil og kører videre. Det er fed frihed at have, når du er på ferie.

Oplev nogle steder du ellers ikke vil opleve

Samtidig giver denne frihed dig jo også mulighed for at opleve nogle områder, som du ellers ikke ville opleve. Der er mange danskere, der vælger at tage på ferie med et rejsebureau, og så er de ellers bare på hotellet eller med ude på rejsebureauets faste ture, men de får ikke oplevet meget mere end det på deres ferie. Med din egen bil kan du køre ud og finde de små skjulte perler, som alle andre turister ikke bare lige kommer forbi.

Tag flere ting med

Når du kører i egen bil, har du jo også mulighed for nemt at have mange flere ting med eller meget mere bagage med, hvis du har brug for det. Skal du fx være på ferie i mere end 14 dage, kan det jo være rart at have mulighed for at pakke lidt mere, end du plejer at må have med på et fly i bagage. Du har jo en hel bil, som du kan pakke, akkurat som du har lyst til. Og så er det jo bare med at finde ud af, hvad du gerne vil have med.

Oplev flere lande på en og samme ferie

Rejser du med et rejsebureau, går turen jo som regel bare til et enkelt hotel og en enkelt destination. Men når du kører selv, har du mulighed for at opleve mange flere lande og områder på en og samme ferie, end du ellers ville have haft mulighed for. På 14 dage kan du jo nemt nå at opleve en række lande, når du først bevæger dig uden for Danmarks grænser. I hvert fald hvis du vælger at køre sydpå.

Køb juletræspynt her hvis du mangler nyt.