Skrevet d. 03/10-2019 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Annafinans.dk

Forskellige måder at gøre kør-selv-ferien lidt sjovere

Nedenstående er reklame for Annafinans.dk

Kør-selv-ferier er populære blandt danskerne. Med Danmarks placering på landkortet giver det også god mening, idet mange forskellige lande kan nås inden for rimelige køredistancer. Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Bruxelles, Frankrig, Schweiz, Polen, Tjekkiet, Østrig, Slovakiet, Litauen, Letland, Estland, Hviderusland, Ukraine, Rumænien, Spanien og Italien – mulighederne er ekstremt mange.

De lange bilture giver god mulighed for hyggeligt samvær med familien eller vennerne. Dog kan bilturen hurtigt føles lang – også for passagerne. Chaufføren er dybt koncentreret af kørslen, men som passager er der ikke andet for end at vente. Vi giver dig her forskellige måder, hvorpå du kan køre kør-selv-ferien lidt sjovere.

Vælg smukke ruter med sightseeing

Mange vælger blot at tage den hurtigste rute på motorvejen. Dette er klart, idet du blot har et ønske om at nå din destination så hurtigt som muligt. Dog er det en god idé at gøre bilturen til en del af ferien også. Vælg at køre nogle andre veje undervejs selvom de måske er lidt af en omvej. Ved at vælge alternative ruter får du mulighed for at vælge smukke veje, der i den grad giver masser at se på og sightseeing.

Tyskland byder f.eks. både på idylliske søer samt skov- og vinruter. Sæt kurs mod Bodensee og oplev sydtysk naturidyl. Tyske alper, historiske slotte samt dybe og rene søer et er syn du sent vil glemme. Du kan også køre ruten mellem Baden-Bade og Freudenstadt. Her kører du igennem en ufattelig smuk skov med hyggelige landsbyer, vandfald, floder og varme kilder. Slutteligt kan du også holde ruten tæt ved Rhinfloden og opleve vinruten. Du kan med fordel udvide ferien og tage på et spaophold eller vinfestival i Tyskland. Et forbrugslån kan hjælpe til finansieringen af det.

Teknologiens mange muligheder

Teknologien i dag har gjort det særdeles nemt at blive underholdt. Sørg for at medbringe din smartphone, tablet og dertilhørende opladere til bilen – og du vil være underholdt i timevis. Se film og serier på Netflix, læs e-bøger, lyt til en podcast eller spil sjove spil. Download en masse film, serier, e-bøger, podcast og spil hjemmefra, sådan du ikke behøver at bruge internet. Du kan også kaste dig ud i et spil bingo, hvor du har chance for at vinde ekstra penge til ferien.

Slutteligt kan du ligeledes købe mange imponerende gadgets til bilen. Køb et minikøleskab med tilslutning til cigarettænderen, hvor I kan opbevare kolde drikkevarer. Du kan også købe en coffee-maker med forbindelse til 12V-stik. Med denne brygger du en dejlig kop espresso til køreturen.

Forskellige måder at gøre kør-selv-ferien lidt sjovere
Forskellige måder at gøre kør-selv-ferien lidt sjovere