Skrevet d. 21/11-2015 af biloplysninger

Vejhjælp med eller uden abonnement?

I vinterperioden er det høj aktuelt med vejhjælp, når først kulden gør sit indtog over Danmark strander tusindevis af billister hver evig eneste dag.

Hvis uheldet skulle være ude er det derfor en rigtig god idé at være dækket ind med et vejhjælps-abonnement, så slipper du for en stor ekstra regning og lang ventetid hvis du skulle være uheldig at punktere, at bilen ikke vil starte, eller har brug for bugsering til et værksted.

I Danmark er det nemt at finde hurtig, billig og serviceminded autohjælp hvor de tre største på markedet er Falck vejhjælp, FDM, og SOS.

Prisen og service niveauet er nogenlunde ens hos de tre selskaber, og derfor bør man vælge det vejhjælps abonnement der passer en bedst. Hos Falck får du for eksempel dækning i hele Danmark / Europa, bugsering, vejservice og altid gratis lånebil som hos de andre selskaber koster ekstra.
Hvad dækker vejhjælpen?
Med et vejhjælps abonnement opnår du en masse fordele hvis du heldet skulle være ude.

Et Falck Vejhjælp dækker nødtætning af punkteret dæk, bugsering, tanktømning, lejebil, døde batteri, hjælp og reparationer på uheldsstedet, minitjek af bilens vigtigste 9 punkter, pæreskift, sprinklervæske opfyldning, bilvask hver måned gratis, reparation af stenslag i bilens forrude, og fri udskiftning samt opbevaring af sommer / vinterdæk.

Du er selvfølgelig både dækket i Danmark og hele Europa med et Falck Vejhjælps abonnement.
Hvorfor have vejhjælp?
Flere og flere dansker føler ikke det er nødvendigt at tilkøbe et vejhjælps abonnement, fordi de fleste ikke er klar over hvad det koster hvis uheldet skulle være ude og man ikke er dækket med et abonnement.

Hvis uheldet skulle være ude og du har brug for at få bugseret din bil på værksted kan det nemt koste dig prisen på flere års abonnement hvis du ikke er dækket. Prisen er nemlig 1200 kr. for at vejhjælps bilen kører ud af garagen, og dernæst koster det dig 500 kr. pr. påbegyndt kvarter som vejhjælpen bruger på at få gang i din bil, eller bugseret den til nærmeste værksted.

Hele den pris kan du undgå ved at have et abonnement hos Falck Vejhjælp hvor priserne starter på kun 65 kr. pr. måned, der er altså rigtig mange penge at spare hvis uheldet skulle være ude.