Skrevet d. 18/02-2022 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Lyngsøe

Sådan finder du den helt perfekte carport

Har du brug for, at din bil kan stå trygt og godt i al slags vejr, så den kan holde i mange år til de køreture, som du har brug for? Så kan det være, at du bør investere i en carport i stål, eller en eller anden type garage. På den måde kan du også få et smukt og elegant udtryk, som samtidig beskytter din bil.

Før du går igang

Hvis du vælger at investere i en carport i stål, skal du gøre dig nogle overvejelser, før du går i gang med at planlægge. Hos Lyngsøe, som skaber design til din bil og dit hus, kan du finde rigtig mange flotte og unikke løsninger til din nye carport. I samarbejde med  kunderne udvikler og designer Lyngsøe vedligeholdelsesfrie løsninger af carporte til beskyttelse af din bil. Løsninger som både er funktionelle, og som samtidig er lavet af materialer i en høj kvalitet. Hvis du ønsker mere tid til andet end vedligeholdelse af din bil, giver en carport i stål super god mening. En carport i træ er også en god løsning til mange carporte, men kræver dog nogen vedligeholdelse.  Mangler du inspiration til din nye carport, finder du hos Lyngsøe  forskellige udstillinger, indendørs såvel som udendørs. Udstillingerne kan du opleve i fem af landets byer. Dette kan du læse mere om på deres hjemmeside.

Hvorfor bør du investere i en carport?

Når du vælger at investere i en splinterny carport i stål til din bil, campingvogn, trailer eller andet, giver du dine ejendel en god beskyttelse, om det er mod regn, slud, blæst eller sne. Du undgår  skader på lakken eller rust i undervognen, hvilket de fleste bilejere  sætter stor pris på. Samtidig kan du, når der er frost, undgå tilisede ruder. Og så slipper du for at stå og kæmpe med isskraberen de tidlige vintermorgener, inden du skal på arbejde.

Hvor skal du starte, hvis du ønsker en overdækket carport?

Først og fremmest kan du bestille en tid til personlig rådgivning af en af  Lyngsøes eksperter. Herudover har du også masser af mulighed for at undersøge, hvilke former for løsninger til overdækning Lyngsøe tilbyder. Er du en af de kunder, som ønsker at gøre tingene selv, eller, vil du gerne have en professionel montering? Uanset hvad anbefaler Lyngsøe, at din nye carport bliver opsat med hjælp fra andre, da processen kan være tidskrævende.

Sådan finder du den helt perfekte carport
Sådan finder du den helt perfekte carport