Skrevet d. 28/02-2022 af biloplysninger

Sådan får du hurtigt råd til ny bil

Drømmer du om at købe en ny bil til dig selv og din familie, men har du ikke lige pengene til det her og nu, har du her et par gode tips til at få lagt flere penge til side hver måned til at købe din nye bil for.

Køb de bedste bambus persienner her.

Lån pengene og tag genvejen

Hvis du ikke har lyst til at bruge lang tid på at spare penge sammen til din nye bil, kan du jo også vælge at skyde genvej og komme langt hurtigere frem til de penge, du har brug for, til at købe lige netop den bil som du har udset dig. Du kan jo nemlig vælge at låne penge til at købe din bil for, og så har du jo faktisk mulighed for at købe den i dag i stedet for at gå og vente måske flere år på at købe den.

Sælg din gamle bil

Du kan også vælge at sælge din gamle bil for at skaffe penge til købet af din nye. Står du fx og mangler de sidste penge for at komme i mål og have penge nok til at købe din nye bil, kan du jo altid overveje at sælge din gamle bil og dermed skaffe pengene. Husk at det som regel altid kan svare sig at sælge bilen selv i stedet for at bytte den med i købet hos forhandleren, da den er meget mere værd ved selvsalg.

Læg penge til side hver måned

Har du svært ved at finde pengene til din nye bil, kan det også være godt at gøre det til en vane at spare penge sammen hver eneste måned. Det kan være, at du skal lave dig en ny opsparingskonto, som du kan sætte penge ind på hver eneste måned. På den måde kan du over et par måneder eller år nemt få samlet de penge sammen, som du har brug for til at købe din bil. Og på sigt kan sådan en opsparing nemt gå hen at blive rigtig pæn.

Kan du presse bilens pris ned?

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at arbejde lidt den anden vej og måske få presset bilens pris lidt ned. Mangler du fx de sidste 10.000 kroner til at købe den bil, du har udset dig, kan det jo være, at du kan få presset bilens pris 10.000 kroner ned, og så har du pludselig slet ikke brug for at skaffe de sidste 10.000 kroner. Så der er mange måder at komme det omkring på, så du hurtigere kan få råd til at købe dig en ny bil inden for en overskuelig fremtid.