Skrevet d. 16/09-2022 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Guide to Iceland

Rejsedestinationer til næste års bilferie

Det er en god idé allerede nu at planlægge næste års bilferie, og der er mange spændende rejsemål at vælge imellem. I Danmark selv findes der utrolig mange smukke steder, som er perfekte til en ferie i egen bil. Hvis du har børn, er Legoland eller Danfoss Universe et hit. Hvis I er mere til strandferie, kan I tage jer en tur langs Vestkysten eller til Rømø. Er I ude efter en aktiv ferie, kan I prøve kræfter med mountainbiking i Silkeborg eller kajakroning ned ad Gudenåen. Vil I ud over landets grænser, er der her nogle bud på fantastiske destinationer.

Island

Island er et fantastisk rejsemål til en bilferie, som byder på en helt unik natur og en afslappet atmosfære. På Island kan man opleve nogle af verdens mest imponerende naturscenerier, og det er et perfekt sted at komme væk fra hverdagens stress. Island har altid været et populært rejsemål for danskere, og det er ikke uden grund. De fleste danskere besøger Island i sommerhalvåret, men der er faktisk meget at se og opleve på Island hele året rundt.

Der er dog nogle ting, man bør overveje, inden man rejser til Island. For eksempel kan vejret være meget ustadigt, så det er en god idé at have noget varmt og regntæt tøj med. Man bør også huske på, at der på Island ikke er så mange offentlige transportmuligheder, og netop derfor er det en god idé at have en bil.

Italien

Italien byder også på en lang række af seværdigheder, oplevelser og aktiviteter for enhver smag. Uanset om man er til kultur, historie, natur eller mad, kan man finde det hele i Italien.
Italien har de berømte byer, herunder Rom, Venedig og Firenze. Alle tre byer bugner med seværdigheder og kulturarv, og der er rigeligt at tage sig til i løbet af en ferie.
Udover de store byer har Italien også meget at byde på af naturoplevelser. Landet har blandt andet smukke strande langs Middelhavskysten samt bjerge og skove i det centrale Italien og nordpå mod alperne. Derudover findes der et utal af slotte, parker og have rundt om i landet, så der er en masse at se.

Schweiz

Schweiz byder også på fantastisk natur. Det er dog et af de dyrere rejsemål, så det er ikke for alle. Hvis man alligevel har råd, er det dog et helt fantastisk rejsemål. Det er især vandreture i de smukke bjerge, der trækker mange turister til Schweiz. Dog kan man i Norditalien opnå mange af de samme udsigter, og det kan derfor være et godt og billigere alternativ til Schweiz.

Rejsedestinationer til næste års bilferie
Rejsedestinationer til næste års bilferie