Skrevet d. 04/07-2022 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Flexto

Leasing af biler til erhverv har sine fordele

Store virksomheder har ofte gang i mange forskellige investeringer, som kommer både virksomheden og medarbejdere til gode i sidste ende. En af disse kan være erhvervsleasing af premium biler, som kan tilbydes til flere af de mange medarbejdere, der dagligt bruger mange minutter på de danske veje.

Eftersom virksomheden vælger at lease et antal af firmabiler til sine ansatte, åbner det også for flere muligheder, når der skal vælges den endelige bil af hver medarbejder.

Glæden ved nye biler bliver fornyet i enhver leasingaftale

Når I vælger at lease jeres firmabiler ved Flexto, får I en stor mængde fleksibilitet i valg af biler til hver enkelt medarbejder. Flexleasing er nemlig den smarteste løsning, der har åben fleksibilitet, hvor virksomheden jævnligt kan udskifte bilerne efter ønske. Dette er særdeles en fordel, hvis de enkelte medarbejderes kørselsvaner og kørselsforbrug ændrer sig.

Desuden er det også en betydelig fordel, hvis en medarbejder bliver udskiftet, hvorfor virksomheden nemmere kan komme af med den pågældende bil uden at blive synderligt berørt af afgifter.

Kombiner kapital, komfort og køreglæde på en gang

Det er ingen hemmelighed, at der for virksomheden er betydelige fordele ved at lease biler til erhverv på denne måde. Rent økonomisk kan der være en hel del at spare til sammenligning, hvis den samme biltype skulle købes gang på gang. Når I vælger at lease jeres biler til erhverv vil I opdage, at bilerne har langt mindre kapital i sig, som virksomheden i stedet kan bruge på andre investeringer.

Eftersom I vælger blot at lease jeres biler til erhverv, kommer I også uden om visse afgifter, der normalt er tårnhøje som privatperson. En normal registreringsafgift ligger typisk ved 150 %, men med en flexleasing hos Flexto vil en årlig afgift kun ligge i omegnen af 24 %.

Jeres virksomhed får dermed andre økonomiske midler til rådighed, som virksomheden og medarbejderne kan nyde godt af i andre henseende. Samtidig kan medarbejdere blive tilbudt firmabiler, som ikke koster virksomheden synderligt.

Den rette bil til den rette medarbejder

Når medarbejdere har frit valg af kommende firmabil, skal det ikke være nogen hemmelighed at leasing af porsche til erhverv kan ligge i høj kurs. Og hvorfor skulle den type bil ikke også gøre det? En Porsche sender nogle helt bestemte signaler, som den stolte medarbejder kan vise frem.

Med flexleasing er der altid mulighed for at udskifte bilerne hos de enkelte medarbejdere, hvilket er med til at gøre pendling til arbejdspladsen en bedre oplevelse. Her handler det også om at køre i den rette bil, som får turen til at virke kortere end realiteten, hvilket mange vil argumentere er tilfældet med en Porsche.

Leasing af biler til erhverv har sine fordele
Leasing af biler til erhverv har sine fordele