Skrevet d. 09/11-2015 af biloplysninger

Hjælp på vejene – har du styr på dit vejhjælps abonnement?

Lige nu er det høj aktuelt med vejhjælp, blot i morges, den 9 november var der 160 udrykninger på Østsjælland.

Sneen og kulden har gjort sit indtog over Danmark, og det betyder at rigtig mange bilister strander på vejene hver eneste dag.

Hvis uheldet skulle være ude, eller bilen ikke vil starte, er det en rigtig god idé at være dækket ind med et vejhjælps abonnement. Hvis du har et vejhjælps-abonnement så slipper du for en stor ekstra regning og lang ventetid hvis du skulle være uheldig at sidde fast i sneen, punktere, bilen ikke vil starte i frosten eller hvis du har brug for bugsering til nærmeste værksted.
Falck tilbyder lidt ekstra
Udover vejhjælpen for 79 kr. om måneden tilbyder Falck også får du også skift + opbevaring af sommer- vinterhjul, periodisk syn, stenslags reperation uden selvrisiko, og en gratis bilvask om måneden.

Klik her for at bestille et Falck vejhjælp fra 79 kr. om måneden

I Danmark er det nemt at finde hurtig, billig og serviceminded autohjælp hvor de tre største på markedet er Falck vejhjælp, FDM, og SOS. Falck Danmark har i øjeblikket vejhjælp til bilen fra kun 79 kr. om måneden hvilket må sige sig at være en billig udgift for at være dækket godt ind!

 
Hvad dækker vejhjælpen?
Med et vejhjælps abonnement opnår du en masse fordele hvis du heldet skulle være ude.

Et Falck Vejhjælp dækker nødtætning af punkteret dæk, bugsering, tanktømning, lejebil, døde batteri, hjælp og reparationer på uheldsstedet, minitjek af bilens vigtigste 9 punkter, pæreskift, sprinklervæske opfyldning, bilvask hver måned gratis, reparation af stenslag i bilens forrude, og fri udskiftning samt opbevaring af sommer / vinterdæk.
Spare jeg noget ved at have vejhjælp?
Mange danskere går i overbevisningen om at det er ligegyldigt med et vejhjælps abonnement, fordi de fleste ikke er klar over hvad det koster at blive bugseret uden vejhjælp.

Hvis uheldet skulle være ude koster det 1200 kr. i opstart af vejhjælps bilen og dernæst 500 kr. pr. påbegyndt kvarter som vejhjælpen bruger. Det kan derfor rigtig hurtigt blive en dyr fornøjelse at spare på dit vejhjælps abonnement.

Klik her for at bestille et Falck vejhjælp fra 79 kr. om måneden