Skrevet d. 12/09-2018 af biloplysninger

Brug din tid produktivt som passager

Som medpassager i bilen kan det forkomme som om, man nogen gange spilder sin tid. Bevares, man kan sidde og føre en samtale med sine medpassagerer i bilen eller måske med sin chauffører, men de fleste har nok prøvet at sidde tilbage med den tomme følelse af, at man spilder sin tid – mon der ikke er andre ting, man kan bruge tiden i bilen på, så man kan være lidt mere produktiv. Det kommer der i guiden her et par råd til, så man aldrig igen føler at man spilder tiden, mens man rejser afsted mod sin destination – det kan enten være på vej til arbejde, til ferie eller lignende. Hvis man har børn på bagsædet som man leder efter aktiviter til, så er det muligvis ikke i guiden her man skal kigge, men i stedet hente hjælp i denne artikel fra Politikken.

Forbered dig på dine opgaver

En af de mest indlysende ting man kan give sig i kast med som medpassager er at begynde at forberede sig på nogle opgaver som man ved, man alligevel skal have løst senere på ugen.

Det kan enten være lektier man skal have forberedt til sin skole eller til sit gymnasium. Det kan være svært at gøre dette i bilen da man ofte har brug for et fast underlag, men her kan man benytte sig af en bog eller lignende til at lægge sit papir på. Desuden så er der mange der har alt deres arbejde på computeren og i sådanne situationer, vil det være let at slå sin bærbare computer op og arbejde løs.

Andre opgaver, der skal løses

Det behøver ikke kun være lektier, man skal have styr på. Det kan også være andre opgaver som eksempelvis at forberede andre projekter man er i gang med. Som eksempel kan det være at man sidder og er i gang med at klargøre eller arrangere en kommende fest og i sådan et tilfælde er det en god ide at forberede sig og få overblik over det der skal nås ved at finde hjælp på en hjemmeside, hvor man kan hente hjælp til alt der dækker fest og lignende.

Udnyt internetforbindelsen

Man bør udnytte at vi i disse moderne tider har adgang til internettet gennem vores smartphone. Det er ikke noget der har været muligt før, og med sin smartphone har man altså adgang til stort set hele sin dagligdag hvis man har placeret sine arbejdsopgaver på platforme i skyen – hvilket altid er en god ide.

Hvis man ikke er i sit produktive hjørne så kan man også skifte arbejdsopgaverne ud med et stille og roligt spil. Her kan det bl.a. anbefales at lave noget afslappende som måske at lægge en 7 kabale. Dette kan også nemt gøres fra sin telefon, og man behøver derfor ikke sidde derhjemme i dagligstuen eller på sit kontor.