Model BMW X6
Årgang 2008 -
Krydsmål 5 x 120
ET Mål 48
Centerhul 74,1
Bolt/Møtrik B14x1,25

Nye dæk til bilen?

Valget af dækstørrelse kan variere efter hvilken størrelse fælg du benytter. Hvis du allerede har noteret dig hvilken størrelse dæk du skal benytte, så kan du finde gode priser på dæk online hos Dækbutikken, som levere kvalitetsdæk, samt professionel hjælp telefonisk eller pr. email. Du finder også dæk hos Tirendo.

Et andet og nemmere alternativ

Hvis du har brug for hjælp til indkøb af dæk, samt montering af disse, så anbefaler vi at du benytter en service som Autobutler, hvor du kan få tre gratis tilbud på dæk samt montering - det koster intet, men er en fantastisk service til at blive klogere på priserne.

Få det bedste forsikrings tilbud på en BMW X6

Bilforsikring kan være en dyr fornøjelse, og hvis du opnå den bedste forsikringspris har vi samlet nogle gode råd. For at opnå en god forsikringspris, både som ung og ældre, er det vigtigt du er klar til at forhandle og ringe rundt til en masse forsikringsselskaber.

Et andet og nemmere alternativ

Et andet alternativ er at bruge online sammenligningssider som Tjenestetorvet og Find forsikring. Disse sammenligningsmaskiner vil give dig et godt praj om de billigste at ringe til, og give dig et godt forhandlingsgrundlag for forsikrings prisen. Dette vil nemt spare dig flere tusinde kroner og tid med at ringe rundt.

I tvivl om afgiften på en BMW X6?

I vores sektion omkring vægtafgift, grønejer afgift, eller registreringsafgift kan du læse alt om afgiften på køretøjet. Du kan på Trafikstyrelsens hjemmeside Hvor Langt På Literen eller på bilens registreringsattest, se hvor langt et køretøj er beregnet til at køre efter ECE-normen eller hvad bilens egenvægt er.

BMW X6

BMW X6 er den helt store og luksuriøse model i X-klassen. X6 har været på markedet siden 2008, og designet og udviklingen af den eksklusive crossover var i gang helt tilbage fra 2003, hvor Peter Tuennermann stod i spidsen og bl.a. havde designer Pierre Leclercq med på holdet (som også var med inde over BMW X5).

Første version af BMW X6 havde det interne navn E71, og denne var i produktion og på markedet fra 2008 – 2014.

Anden generation kom på markedet i 2015 og er stadig i produktion i dag, hvor den lever op til de absolut nyeste og mest moderne krav til en luksusbil i denne klasse. Den nyeste generation går også under navnet F16.

Her i guiden ser vi nærmere på den mystiske men imponerende X6, som er lavet som en mellemklasse luksuscrossover i en blanding af SUV-råstyrke og sporty coupé.

Luksuriøs og praktisk crossover

Den nyeste model af BMW X6, kaldet F16, er lavet som en topmoderne blanding af en SUV og en coupé. Det resulterer i en god crossover, som giver dig adgang til både de praktiske og kraftige elementer fra SUV-verdenen og de mere luksuriøse og sporty detaljer fra coupéerne.

BMW TwinPower Turbomotorerne er lavet af BMW EfficientDynamics, og de giver en enorm kraft og styrke i bilen, mens forbruget stadig holdes forholdsvist lavt. Samtidig sikrer den integrerede xDrive-teknologi for, at råstyrken bliver ført effektivt ned i styretøjet og dermed ned på asfalten for optimal køreglæde.

Udvendigt og indvendigt design

BMW X6 er lavet med øje for detaljen i sit design. Det er en kreativ bil, sådan rent designmæssigt, og ikke en biltype, man ser ofte. Blandingen af coupé og crossover giver X6 et helt specielt look, hvor man får følelsen af at køre i en enorm og eksplosiv coupé.

Udvendigt er bilen udstyret med store luftindtag og den ikoniske dobbeltnyre fra BMW, hvilket giver fronten af X6 et brutalt look. Dertil kommer den klassiske hældning på taget, som man kender det fra andre coupéer.

Indvendigt er X6 bl.a. udstyret med høj siddestilling og god plads til føreren, sportssæder i ægte læder og en smuk blanding af lyse og mørke kvalitetsmaterialer, herunder ægte træ og læder på instrumentbræt i resten af kabinen.

Udstyr i BMW X6

BMW X6 byder på en uendelige liste af muligheder, hvad angår udstyr. BMW har lavet en version med standardudstyr samt tre forskellige udvidelser. Udvidelserne hedder hhv. Design Pure Extravagance, M Sportspakke og BMW Individual.

I Design Pure Extravagance får du bl.a. 20 tommer V-eger-fælge, spejltrekant i sort højglans og belyste indstigningslister, når du åbner døren til bilen.

M Sportspakken rummer bl.a. M aerodynamik med både skørter på front og side samt skærmforøgere, sporty indstigningslister, læderrat med kontakter til gearskift og diverse multifunktionelle knapper.

BMW Individual er den helt luksuriøs pakke, der bl.a. giver dig merinolæder på sæderne, håndlavede lister i eksklusive trædesigns såsom Ash Vulcano Brown og Sen Light, samt 20 tommer store BMW Individual V-eger-fælge 551 I.

Køredynamik og effektivitet

X6 er en crossover i den højere ende af prisskalaen, og det er der selvfølgelig en grund til. Foruden det luksuriøse design og udstyr, så er BMW X6 nemlig også lavet med stort fokus på køredynamikken.

Kombinationen af SUV og coupé betyder bl.a., at du får et stærkt vejgreb på alle underlag med xDrive firehjulstrækket, optimal retningsstabilitet og effektiv smidighed i kørslen via den gennemtænkte undervogn.

Du har også mulighed for at tilvælge forskellige undervognspakker i adaptiv format samt aktiv styring, hvormed du opnår endnu højere køreglæde.

BMW M Performance

BMW M-bilerne er kendt for deres perfekt balance mellem god køredynamik, høj køreglæde og praktiske egenskaber til hverdagskørslen. BMW X6 M Performance-modellen lever selvfølgelig op til disse forventninger, og med detaljer såsom den 381 hk-store kraft og de specifikke luftindtag i det brede og robuste frontskørt opnår den unikke crossover sportsvogn ekstra køreglæde og eksklusivitet.

X6 M Performance byder på mange unikke fordele i både indvendig og udvendig design samt tekniske specifikationer. Bl.a. rummer bilen en ultrakraftig sekscylindret Twin Power Turbomotor lavet som dieselrækkemotor.

Med tretrins-turboladning sikrer motoren en højt drejningsmoment med 381 hk og en acceleration på 0-100 km/t på kun 5,2 sekunder samt en topfart på 250 km/t – en imponerende præstation for så tung og stor en bil, som X6 trods alt er.

Services, apps og assistentsystemer

BMW X6 byder på en bred palet af digitale og teknologiske services, apps og assistentsystemer til at gøre din kørsel endnu mere nem, komfortabel, praktisk og ikke mindst sikker.

Du kan styre din apps nemt og hurtigt via touchskærmen eller knapperne i rattet, og blandt de mange apps og programmer finder du bl.a. underholdning såsom musik og præcise opdatering om den nuværende trafik gennem Real Time Traffic Information.

Der er også tænkt på sikkerheden, da det indbyggede intelligente opkaldssystem kan foretage opkald for dig og tilkalde hjælp hurtigere i tilfælde af nødsituationer og ulykker.

Hvad angår assistentsystemer, så rummer BMW X6 de populære systemer fra BMW ConnectedDrive, Driving Assistant Plus, BMW Head-Up Display og meget andet.

Systemerne kan hjælpe dig med mange ting i din daglige kørsel, herunder nemmere og mere sikker manøvrering ved bykørsel og parkering vha. bl.a. vejstribealarm, fodgængeralarm, Stop and Go-funktion, en 100 % fuldautomatisk parkeringsassistent og det praktiske Surround View.

Motortyper

BMW X6 kommer som udgangspunkt med syv forskellige motorer; hhv. fire benzindrevne og tre dieseldrevne af slagsen.

I listerne herunder kan du få et grundlæggende overblik over de enkelte motorer, deres kræfter og deres acceleration.

Benzinmotorerne i X6:

  • sDrive35i – I produktion fra 2015, 225 kW eller 302 hk, fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder samt en CO2-udledning på 198 g/km
  • xDrive35i – I produktion fra 2015, 225 kW eller 302 hk, fra 0-100 km/t på 6,4 sekunder samt en CO2-udledning på 198 g/km
  • xDrive50i – I produktion fra 2015, 331 kW eller 444 hk, fra 0-100 km/t på 4,8 sekunder samt en CO2-udledning på 225 g/km
  • M – I produktion fra 2015, 423 kW eller 567 hk, fra 0-100 km/t på 4,2 sekunder samt en CO2-udledning på 258 g/km

Dieselmotorerne i X6:

  • xDrive30d – I produktion fra 2015, 190 kW eller 255 hk, fra 0-100 km/t på 6,7 sekunder samt en CO2-udledning på 157 g/km
  • xDrive40d – I produktion fra 2015, 230 kW eller 309 hk, fra 0-100 km/t på 5,8 sekunder samt en CO2-udledning på 163 g/km
  • M50d – I produktion fra 2015, 280 kW eller 376 hk, fra 0-100 km/t på 5,2 sekunder samt en CO2-udledning på 174 g/km