Model BMW M4 F82
Årgang 2014 -
Krydsmål 5 x 120
ET Mål 40
Centerhul 72,5
Bolt/Møtrik B14x1,25

Nye dæk til bilen?

Valget af dækstørrelse kan variere efter hvilken størrelse fælg du benytter. Hvis du allerede har noteret dig hvilken størrelse dæk du skal benytte, så kan du finde gode priser på dæk online hos Dækbutikken, som levere kvalitetsdæk, samt professionel hjælp telefonisk eller pr. email. Du finder også dæk hos Tirendo.

Et andet og nemmere alternativ

Hvis du har brug for hjælp til indkøb af dæk, samt montering af disse, så anbefaler vi at du benytter en service som Autobutler, hvor du kan få tre gratis tilbud på dæk samt montering - det koster intet, men er en fantastisk service til at blive klogere på priserne.

Få det bedste forsikrings tilbud på en BMW M4 F82

Bilforsikring kan være en dyr fornøjelse, og hvis du opnå den bedste forsikringspris har vi samlet nogle gode råd. For at opnå en god forsikringspris, både som ung og ældre, er det vigtigt du er klar til at forhandle og ringe rundt til en masse forsikringsselskaber.

Et andet og nemmere alternativ

Et andet alternativ er at bruge online sammenligningssider som Tjenestetorvet og Find forsikring. Disse sammenligningsmaskiner vil give dig et godt praj om de billigste at ringe til, og give dig et godt forhandlingsgrundlag for forsikrings prisen. Dette vil nemt spare dig flere tusinde kroner og tid med at ringe rundt.

I tvivl om afgiften på en BMW M4 F82?

I vores sektion omkring vægtafgift, grønejer afgift, eller registreringsafgift kan du læse alt om afgiften på køretøjet. Du kan på Trafikstyrelsens hjemmeside Hvor Langt På Literen eller på bilens registreringsattest, se hvor langt et køretøj er beregnet til at køre efter ECE-normen eller hvad bilens egenvægt er.

BMW M4

BMW M4 er M-versionen af BMW’s populære 4-serie. Denne guide handler primært om BMW M4 F82, som er seriens coupémodel. Vi kommer dog også kort ind på hhv. F83, som er cabrioleten, samt F82 GTS- og CS-modellerne.

M4 er en high performance-version af sine mere ordinære fætre i 4-serien. Den blev første gang sat på markedet i 2014 og bliver stadig produceret i dag – dog med lidt nyere og endnu mere tidssvarende teknologier og features.

Nogle af forskellene mellem BMW M4 og de øvrige biler fra 4-serien er bl.a. en kraftig og hurtigreagerende twin turboladet motor, forbedret styring og håndtering, bedre bremsesystemer, aerodynamiske forbedringer af kroppen samt meget bedre og lettere vægt i kraft af den udvidet brug af karbonfibre rundt om på bilen.

Tekniske specifikationer

I dette afsnit kan du danne dig et kort og præcist overblik over de tekniske specifikationer og detaljer vedr. BMW M4. Vi kommer rundt om alt fra biltype og størrelse til motor og designere.

Hurtigt overblik:

 • Producent: BMW M GmbH
 • Produktion: Fra 2014
 • Fremstilles i: Regensburg i Tyskland (dog fremstilles coupéversionen af M4 Competition Package i München, også i Tyskland)
 • Hoveddesignere: Florian Nissl og Christopher Weil

Biltype og motor:

 • Typer: F82 som todørs coupé samt F83 som hard-top cabriolet
 • Maskine: 3-liters S55B30T0 turboladet I6-motor
 • Transmission: Enten 6-trins manuelt gear eller 7-trins automatisk M-DCT gear
 • Acceleration: F82 går fra 0-100 km/t på 4,3 sekunder med 6-trins manuelt gear samt fra 0-100 km/t på 4,1 sekunder med 7-trins M-DCT gear. F83 er en smule tungere og går derfor fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder med det manuelle gear samt fra 0-100 km/t på 4,3 sekunder med det automatisk M-DCT gear

Størrelse:

 • Hjulbase: 2.812 mm
 • Længde: 4.671 mm
 • Bredde: 1.870 mm
 • Højde: 1.383 mm

Vægt:

 • F82 med manuelt gear:572 kg
 • F82 med M-DCT gear:612 kg
 • F83 med manuelt gear:750 kg
 • F83 med M-DCT gear:691 kg

Du kan dykke mere ned i de enkelte specifikationer på bl.a. BMW’s egen hjemmeside – dér kan du også mere detaljeret om de øvrige specialmodellers specifikationer.

BMW M4 Competition Package

BMW M4 fås også med en udvidende Competition Package. Pakken blev introduceret tilbage i februar 2016, hvor BMW annonceret lanceringen af pakken til både M3 og M4.

Med Competition Package bliver den almindelige M4 opgraderet en del og kan bl.a. prale af en kraft på 331 kW eller 444 hk og en forbedret affjedring for mere intuitiv og præcis styring. Derudover byder pakken på bl.a. nye fjedre, støddæmpere og den effektive og adaptive M Suspension.

Blandt interiøret finder du ikke de voldsomme ændringer – dog byder Competition Package på nye og mere moderne letvægtssæder i sportsdesign med tilhørende M-stribede vævede sikkerhedsseler.

Motorkraften er også lige blevet opgraderet en pæn del med Competition Package, hvormed coupéen med hjælp fra den inkluderede dual-clutch transmission går fra 0-100 km/t på 4,0 sekunder, og cabrioleten går fra 0-100 km/t på 4,2 sekunder.

M4 F82 GTS og CS

Foruden den mere eller mindre almindelige coupé og cabriolet, så har BMW også udviklet og lanceret en GTS- og CS-version af M4.

F82 GTS, Grand Turismo Sport, blev lavet som banebil og sat på markedet i 2016 – der blev kun produceret ca. 700 modeller, hvormed det også er en ret sjælden bil.

Den minder på mange måder om den almindelige coupé. Dog har den fået et godt boost på motorkraften og har dermed en effekt på 368 kW eller 493 hk. Da den samtidig er blevet lavet ca. 27 kg lettere opnår den en acceleration på 0-100 km/t på kun 3,8 sekunder.

F82 CS blev lanceret i det tidlige 2017, og den er lavet i 3.000 enheder på global plan. M4 CS ligger stilmæssigt og indholdsmæssigt et sted mellem Competition Package og GTS og har også samme motor som de almindelige M4-modeller. Den er dog blevet piftet væsentligt op på design og finish, og ser dermed også mere eksklusiv ud.