Skrevet d. 12/10-2022 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Lendme

Billån til drømmekareten – Har du styr på, hvem der har den bedste bilfinansiering?

Når man skal købe bil, er det vigtigt at have overblik over de forskellige finansieringsmuligheder. Der er stor forskel på, hvilket billån der passer til den enkelte og ens behov. Nogle vælger at tage et traditionelt banklån, mens andre eksempelvis vælger at lease bilen.

Sådan finder du det bedste billån med Danmarks største sammenligningstjeneste

Når du er på jagt efter det bedste lån, ønsker du formentlig en lav rente, men har samtidig fokus på løbetid og andre gebyrer. Det kan hurtigt virke uoverskueligt, og derfor kan du med fordel finde forskellige muligheder for billån ved  bruge en af de forskellige sammenligingsservices, vi har i for danske banker. Det er gratis og uforpligtende at bruge sammenligningstjenester, og det tager kun få minutter. Du skal blot oplyse hvilket beløb du ønsker at låne, samt hvor lang en løbetid du ønsker på dit lån.

Herefter vil du blive præsenteret for en række forskellige lånemuligheder fra flere af Danmarks førende låneudbydere. Du får altså nemt og hurtigt et overblik over lånemarkedet. Du kan derefter vurdere de enkelte tilbud ud fra rente, gebyrer, løbetid m.m., og finde det billigste lån til den kommende bil, der passer til dine behov. Oftest vil du kunne få en konkurrence dygtig rente. LendMe er en af de største sammenligningstjenester, og har et samarbejde med 17 banker, hvorfor du lynhurtigt kan få styr på de forskellige finansieringsmuligheder.

Fordele ved et lån i en bank fremfor hos bilforhandleren

Når man køber bil hos en forhandler, så er det ofte en fordel at tage et lån i banken fremfor at låne pengene hos bilforhandleren. Dette skyldes flere forskellige ting. For det første så har du mulighed for at sammenligne renten på lånet hos forskellige banker, og dermed finde den laveste rente. På den måde kan du spare penge på dit lån, og dermed have flere penge tilbage til andre formål.

Alternative måder til at financiere en bil

En ny bil behøver ikke nødvendigvis komme med et billån. Hvis man går lidt væk fra den traditionelle tanke om, at man skal købe en spritny bil fra bilforhandleren, så er der mange penge at spare. De fleste biler mister en markant del af deres værdi, så snart den kører væk fra forhandleren. Dermed er det muligt at få brugte biler, som er super gode, til et betydeligt mindre beløb. Alternativt kan man hoppe med på den populære bølge og lease en bil. Her betaler man et månedligt beløb for bilen, og lejer sig på den måde til at have en bil – og dette vil typisk ikke kræve et billån.

Billån er en af de mest almindelige former for lån, og det er ofte den type lån, som man bruger til at finansiere større investeringer. Ved at bruge en sammenligningstjenes sikrer du dig det bedste lån. Husk på, det er 100% gratis og uforpligtende at sammenligne tilbud og du kan låne helt op til 500.000 kroner gennem de fleste banker uden at have et helkundeforhold til banken.