Skrevet d. 24/01-2024 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Biltorvet

5 uimodståelige egenskaber ved Volkswagen ID. Buzz

Annonce fra Biltorvet

Vidste du, at Volkswagen ID. Buzz blev kåret til Årets Bil i Danmark i 2023? Det er ikke helt uden grund. Bilen, der har kombineret de bedste egenskaber fra to forskellige årtier, har nemlig mange uimodståelige egenskaber. Læs om dem her, og overvej den skønne elbil som dit næste køb.

1. Få en moderne bil i en klassisk indpakning

Volkswagen ID. Buzz er en moderne genfortolkning af det klassiske folkevognsrugbrød fra 1950’erne, der har beholdt mange af dets ikoniske designelementer. Med sin karakteristiske form og ikoniske farver, er ID. Buzz en fantastisk tilføjelse til Volkswagen-familien. Elbilen er ikke kun en hyldest til fortiden, den er også en stærk repræsentation af fremtiden for elektrisk mobilitet. Køb din Volkswagen ID. Buzz brugt i skønne farver, såsom gul, grøn, blå, rust og mere.

2. Plads til hele familien

Med plads til op til syv personer er Volkswagen ID. Buzz det perfekte valg for den store familie. Den rummelige kabine og det fleksible siddearrangement giver en komfortabel oplevelse for alle passagerer. Bagagerummet har en imponerende rummelighed på 1.121 liter, hvilket gør den ideel til weekendture, familieferier og udflugter. Pladsmangel er den absolut mindste bekymring for dig, der investerer i en Volkswagen ID. Buzz.

3. Oplad hurtigt på farten

Volkswagen ID. Buzz skiller sig ud fra mængden med sin imponerende opladningshastighed. Selv ved vintertemperaturer kan bilen lade op med en gennemsnitlig effekt på 154 kW i løbet af et kvarter, og 120 kW efter en halv time. Dette er markant hurtigere end mange konkurrenter på markedet. Selvom ID. Buzz måske ikke har den længste rækkevidde blandt elbiler, er den hurtige opladningstid en god kompensation. På bare en halv time kan du forlænge din køretur med 200-250 kilometer, afhængig af om det er vinter eller sommer.

4. Travel Assist: Smidig og sikker kørsel

Travel Assist, den intelligente vognbaneassistent i Volkswagen ID. Buzz, sikrer en smidig og sikker kørsel med sin evne til at fastholde bilen i vognbanen samt tilpasse farten til de aktuelle fartgrænser. Funktionen reducerer også farten ved skarpe sving og rundkørsler, hvilket sikrer overholdelse af hastighedsgrænser og bidrager til en behagelig kørselsoplevelse. Funktionen er standard inventar i Style-udgaven, og den er en stærk anbefaling til alle, der ønsker en mere stressfri køretur.

5. Automatisk P-assistent til nemmere parkering

Hvis du ikke er glad for at parkere, så har ID. Buzz’en en fremragende automatisk P-assistent, der kan tage over for dig. Med denne innovative feature lærer din bil, hvordan du foretrækker at parkere bilen, uanset om det er på en parkeringsplads eller i din egen indkørsel. Når du nærmer dig din parkeringsplads, tager bilen over og parkerer præcis, som du har lært den.

Find dine brugte elbiler på Biltorvet

Biltorvet er en af Danmarks største bilportaler. Find både brugte benzinbiler og elbiler blandt mere end 50.000 annoncer. Biltorvet er ejet af bilforhandlere i hele Danmark, hvilket giver dig som kunde stor tryghed i købsprocessen.