Skrevet d. 24/03-2019 af biloplysninger

5 fordele ved at have vejhjælp

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal tilmelde dig og din bil til vejhjælp, går vi her igennem nogle af de fordele, der kan være ved at være tilmeldt vejhjælp.

Få hjælp på stedet

Først og fremmest, og nok også det vigtigste punkt på listen, har du muligheden for at få afhjulpet et problem med din bil på stedet, uanset hvor i landet du holder parkeret.

Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet eventuelt skulle være ude, og derfor er det også vigtigt at have en løsning lige ved hånden, hvis du skulle punktere, dit batteri sætter ud eller hvad der nu ellers kunne opstå af problemer undervejs på turen.

Når du har vejhjælp er hjælpen ikke mere end et opkald væk. Og er det noget, der kan løses på stedet, bliver det også løst på stedet, så du kan komme videre uden et værkstedsbesøg.

Mulighed for at spare penge

Der er også flere firmaer, der giver dig mulighed for at spare penge på din værkstedsregning. Med nogle abonnementer får du mulighed for at få en bonus, som bliver fratrukket på din næste faktura fra værkstedet.

Det er jo værd at tage med. Især når du ved, at din bil alligevel på et eller andet tidspunkt kommer til at skulle en tur forbi værkstedet igen. Så er det jo rart at kunne spare 5, 10 eller 15% på sin værkstedsregning, bare fordi du har været tilmeldt det rette vejhjælpsabonnement.

Lånebil ved værkstedsbesøg

Der er også flere firmaer, der tilbyder dig en lånebil, hvis din bil skal på værksted. Mange gange kan problemerne ordnes på stedet, så du kan køre videre i din egen bil uden at skulle på værksted.

Men det kan jo være, at uheldet er så slemt, så du skal have din bil forbi et værksted. Og har du travlt uden tid til at vente på, at din bil bliver ordnet, er det jo lækkert at have muligheden for at bruge en lånebil, så du kan komme derhen, hvor du oprindeligt var på vej til.

Reparation af stenslag

Skulle du være så uheldig at få et stenslag på din rude, kan det også være noget, som din vejhjælp dækker. Det kan være dyrt at få repareret et stenslag, så hvis du gerne vil være på den sikre side, kan det være en rigtig god idé at have det med i dit abonnement.

Hver eneste dag er der biler på de danske veje, der får et stenslag i ruden, og det er gerne noget, der skal repareres så hurtigt som overhovedet muligt. Og med det inkluderet i dit abonnement hos vejhjælp er det jo hurtigt ordnet, så du kan komme videre.

Vejhjælp i Europa

Den sidste fordel, vi kommer til at kigge nærmere på her, er muligheden for at få vejhjælp i stort set hele Europa. Vælger du den rette løsning, har du simpelthen mulighed for at få vejhjælp, uanset om du holder i Danmark, Tyskland, Polen eller Spanien.

Kører du aldrig uden for landets grænser, er det selvfølgelig ligegyldigt for dig. Men hvis du har det med at tage på kør-selv ferie sydpå, eller bare jævnligt besøger den tyske grænse eller vores svenske naboer, er du med vejhjælp i Europa dækket ind, hvis der skulle ske noget, mens du ikke er på dansk grund.

5 fordele ved at have vejhjælp
5 fordele ved at have vejhjælp