Skrevet d. 17/09-2019 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med gaveinspiration.dk

15 fede bilgadgets, der kan lægges under juletræet

Der sker noget med nogle folk, når de får egen bil. Jo flere fede bilgadets, de kan få fat i, jo bedre. Så selvfølgelig skal julegaven til en bilelsker / bilentusiast indeholde gadgets til hans/hendes bil. Herunder kommer vi med nogle forslag på cool gadgets til bilelskeren. Gadgets som du kan bruge til julegave.

Her på Biloplsyninger elsker vi alt, hvad der kan gøre køreturen bedre. Og det kan fede bilgadgets.

Om de kan ses udefra eller ej, er ligegyldigt. Bilejeren ved, de er der og skal nok vise dem frem, til hvem der gider at se dem. Bilgadgets skal gøre oplevelsen i bilen sejere, mere komfortabel eller bare mere blæret.

Du kan finde andre gaver end lige gadgets til bilelskeren hos gaveinspiration.dk.

Komfortable bilgadgets

Det behøver ikke være sejt eller cool for at være en god gadget til bilejeren, der elsker sin bil. Det kan også være en smart og elegant gadget, som kan bruges i hverdagen.

 • Mobilholder – En magnetisk holder til smartphonen, som kan sidde i ventilationsristen, på vinduet eller på instrumentbordet, vil gøre det muligt at have mobilen inden for se- og rækkevidde under kørsel, hvis den f.eks. skal bruges til GPS. Så det er en rigtig god julegave til bilelskeren.
 • Opbevaringslomme til sædet – En god julegave til bilentusiasten, der tit kører med børn på bagsædet, er en lomme, der kan sættes omkring forsædet og fyldes med bøger, legetøj, tegneredskaber osv., så barnet/børnene har noget at beskæftige sig med på køreturen.
 • Rengøringsredskaber – En stolt bilejer passer sin bil med omhu. Den skal vaskes, og den skal støvsuges. Forær ham/hende et rengøringssæt til bilen, så hun kan klare det hjemme i indkørslen i stedet for at skulle i vaskehallen.
 • Kopholder – Til den travle bilist, der aldrig når at drikke sin kaffe eller te, inden han/hun skal ud ad døren, er en kopholder til bilen den perfekte julegave. Den er også praktisk, hvis køreturen er lang, så der skal forfriskninger med.
 • Automatisk Pskive – En automatisk P-skive vil gøre hverdagen meget nemmere for bilentusiasten. Slut med at glemme at stille P-skiven – det sker helt automatisk, når bilen standses.

Blærede gadgets til bilen

Er din ven en rigtig ”blæremås”, når det kommer til hans/hendes bil, så får du herunder en række forslag til, hvilke gadgets, du kan pakke ind og lægge under juletræet.

 • Hjulkapsler – Seje julekapsler til øsen går du aldrig galt i byen med, hvis du skal give julegave til en bilelsker.
 • Personlig nummerplader – Har bilelskeren et kælenavn eller et udtryk han/hun er kendt for, så kan du få lavet en nummerplade med navnet/ordet på. Den er dyr, men den vil med garanti bringe glæde.
 • Bluetoothknapper – Bluetoothknapper er små knapper, som kan sættes på rattet, og som du kan betjene funktioner på din smartphone med. Det er enkle funktioner, som at tage et billede, navigere i dine musiknumre osv.
 • Minikøleskab/-varmeskab – Når der skal proviant med på turen, er et minikøleskab/-varmeskab uundværligt. Det kan enten holde sodavandene kolde eller pizza-slicene varme, og så kan det tilsluttes cigarettænderen.
 • Seje solbriller – Chaufføren skal da have et par seje solbriller, så han/hun kan se lige så cool ud som sin bil. De må gerne være lidt kitch – f.eks. med spejlglas eller helt mørke glas, så man ikke se hans/hendes øjne, eller have en retro facon.

Bilgadets for sjov

Der findes også gadgets til bilelskeren, som er mere for sjov, end de er blærede eller praktiske.

 • Rudolfkostume – Lad din ven pynte sin bil i julen med rød næse og gevir, så den ligner Rudolf med den røde tud.
 • Luftfrisker – Husker du de gamle grantræer med duft til at hænge i bilen. De er kommet i et nyt design. Så nu kan din ven igen nyde den friske, syntetiske duft af kirsebær, blåbær, æble eller noget helt andet.
 • Terninger – Selvfølgelig skal der da hænge terninger i en kraftig farve ned fra bakspejlet. De fås i et væld af farver, så du finder nok et par, der passer lige netop til din ven.
 • Pude – Kan du selv brodere, så syr du et pudebetræk med vejskilte på, bilmærker eller en bil magen til din vens. En pude lægges i betrækket, og så har du en hjemmelavet julegave til bilelskerens hattehylde.
 • Bamse – En bamse eller et tøjdyr, der kan passe på og bringe held, er en god julegave at give til bilentusiasten. Den kan have form som alt fra en lille kattekilling til en farlig løve.

Fandt du på en julegaveidé til ham/hende, du kender, som elsker sin bil højere end sin partner? Hvis ikke, kan du finde flere julegaveidéer gaveinspiration.dk.