Skrevet d. 20/11-2020 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Santander Consumer

Lån penge til det du har lyst til

Der findes heldigvis mange lånemuligheder for dig, der gerne vil forbruge penge på bilen eller købe en helt ny bil. Der er mulighed for at kunne købe, det du har lyst til. Men først skal du finde det bedste lån online. Hvordan kan du læse mere om her.

Hvordan finde det bedste onlinelån?

Når du skal låne penge online, så er det som regel tale om det, der kaldes et lån uden sikkerhed. Når du låner penge i en fysisk bank, så skal du som oftest stille sikkerhed for dit lån i form af ejendom eller andre værdigenstande. Det gør det lidt billigere at tage et lån i en fysisk bank, fordi banken har sikkerhed.

Når man låner penge online, så skal lånestedet sikre sig på andre måder. Derfor er det som regel højere renter og gebyrer på lån online. Det er for, at banken skal kunne sikre sig, hvis du mod al forventning ikke kan klare at betale på dit lån i henhold til din låneaftale. Dette kaldes lån uden sikkerhed, men det er ikke fordi, det ikke er sikkert for dig at låne.

Faktisk, så er det blevet meget sikrere at låne penge online. Det er takket være en række nye reguleringer, som skal gøre det mere ansvarligt at låne online. Det vil også sige, at det er blevet vanskeligere at låne penge online, men det betyder ikke, at det er dårligt nyt for dig. Det er nemlig blevet vanskeligere, for at sikre, at personer, der kan ende i en uheldig økonomisk situation ved at låne, ikke låner penge online. Dermed går det i retningen af et mere ansvarligt låneudbud online, og det er godt for dig som forbruger.

Der er altså nogle vilkår, du skal opfylde, inden du kan få indvilget et lån online. Du skal opfylde en aldersgrænse. Denne er minimum 18 år, og du skal i langt de fleste tilfælde ikke have betalingsanmærkninger eller inkassosager. Du skal have fast bopæl i Danmark og en indtægt, der sikrer, at du kan betale af på dit lån. Dette bliver vurderet gennem en automatisk kreditvurdering, og kort tid efter, du har ansøgt om et lån, får du svar. Hvis du får dit lån bevilget, så har du pengene på kontoen indenfor kort tid afhængig af, hvilken bank du bruger.

Sammenlign lån

Der er også kommet flere seriøse aktører på markedet, der tilbyder gode og sikre lån. Du kan se lånemuligheder hos Santander og finde det lån, du drømmer om.

Når du skal låne penge for at få råd til de ting, du drømmer om, så er det vigtigt, at man ikke tager et unødvendigt dyrt lån. Derfor kan det være en god ide at sammenligne flere lån, inden man låner. På den måde, kan man nemt se, hvilket lån, der er det bedste for en. Du kan sammenligne flere lån, for at få et realistisk overblik over, hvilke lån, der er de bedste og billigste. Dermed kan du nemt vurdere, hvilket lån, der opfylder dine krav og behov – og hvilke lån, der giver dig de bedste vilkår.