Skrevet d. 08/11-2020 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med harald nyborg

Kom igennem vintermånederne med dette udstyr

Det kræver en indsats at komme godt igennem de mørke vintermåneder. Mange oplever, at det kan være en hjælp at holde sig i gang med projekter i vintermånederne, for så kan det føles som om at tiden går lidt hurtigere. Du har nok mest af alt lyst til at spole frem til foråret, og det kan derfor være en god idé at få tiden til at gå med noget.

Der er masser af aktiviteter, som du kan få tiden til at gå med her i de mørke vintermåneder. De forslag, vi vil give dig her, kan være inspiration til dig, der gerne vil i gang med et projekt her i november og december. Flere af forslagene involverer noget med biler, så læs med her hvis du kunne tænke dig at vide mere.

Aktiviteter til november

Mange bilforhandlere holder åbent hus i weekenderne. Her kan man blandt andet komme ud og prøvekøre de nyeste modeller, og det kan være en sjov familieaktivitet for hele familien. Det kræver ikke meget, men det kan være en sjov måde at bruge sin søndag eller lørdag, hvis kalenderen er fri.

En anden idé kan være at undersøge udstyr til din bil. Måske du har en mountainbike stående i garagen. Har du overvejet at tage cyklen med ud på tur til andre områder, som du endnu ikke har kørt i? Det kræver en cykelholder som du kan sætte bag på anhængertrækket på bilen. Du finder masser af billige cykelholdere hos forhandlere som Harald Nyborg – besøg harald nyborg her.

Det kan også være, at hele familien skal hoppe på cyklen og tage på tur i det blå. Særligt hvis vejret er godt kan det være en hyggelig aktivitet en lørdag eller søndag.

Giv bilen en overhaling

Du kan også bruge tiden fornuftigt ved at bruge ekstra meget tid på at pleje din bil, så den kan komme godt igennem vinteren, når vejene bliver saltet. Du kan afsætte en lørdag til at få bilen i topform ved at give den en ekstra god rengøring fra inderst til yderst. Det gør en forskel, at instrumentbrættet og vinduerne på indersiden er rengjorte.

Hvis du vil give din bil den helt store omgang, kan du vælge at tage måtterne ud og banke dem rene eller støvsuge dem. Her kan du også tage støvsugeren med ind i bilen og støvsuge alle sæderne. Du vil uden tvivl glæde dig over resultatet af en komplet rengjort bil.

Kom igennem vintermånederne med dette udstyr
Kom igennem vintermånederne med dette udstyr