Skrevet d. 28/04-2020 af biloplysninger
Skrevet i samarbejde med Mininvestering

Kør miljøvenligt

Drømmer du om en ny bil? Klima og miljø er efterhånden et emne, som man ikke kan undgå at tage stilling til. Klimadebatten fylder en væsentlig del af samfundsdebatten, og det er naturligvis med god grund. Også indenfor bilindustrien har klimadebatten fået stor opmærksomhed, og det skyldes naturligvis at benzin- og dieselbiler blandt mange andre ting, er en klimasynder.

Få råd til en grønnere fremtid

Der er god grund til at investere i en grønnere fremtid. I det lange løb er der endda også penge at spare ved at køre grønt.
Derudover fås Tesla 3 til en overkommelig pris, og så sparer du penge på benzin fremover. Det er desværre ikke gratis at lade din Tesla op på de mange ladestationer, der findes rundt omkring, men det kan langt bedre betale sig end at fylde benzin eller diesel på en forbrændingsmotor.

Teslas grønne vision

Tesla blev grundlagt i 2003 ud fra en vision om, at det ikke behøver at være kedeligt at køre miljøvenligt. Deres grundlæggende tanke var, det kan være hurtigere og sjovere at køre elbiler fremfor benzinbiler. Derudover mener Tesla, at desto hurtigere vi gør os uafhængige af fossile brændstoffer, desto bedre.

Tesla har siden 2003 udviklet og produceret biler, som kører på bæredygtig energi. Deres Model 3 2020 model er ingen undtagelse. Tesla model 3 er fuldt elektrisk, så du er fri for nogensinde at skulle tanke igen. Model kører 530+ km på én opladning, så hvis du husker at oplade bilen hver nat, så behøver du ikke at bekymre dig om at løbe tør for strøm.

En af Tesla 3’s måske mest attraktive faktorer er, at den er en el-bil til rimelige penge. Teslas tidligere modeller har været i den dyre prisklasse, men Tesla 3 har en startpris på 370.000 kr. Derudover har Tesla 3 en fremragende acceleration, og så er den rimelig og har gode køreegenskaber på trods af vægten. Med Tesla 3 er det også muligt at tilkøbe en sensorpakke for 50.000, som vil kunne gøre bilen selvkørende i fremtiden.

Med Tesla 3 har du mulighed for at være med til at sikre en grønnere fremtid, samtidig med at du får en af de førende elbiler på markedet. Tesla 3 var ovenikøbet en af kandidaterne til årets bil 2020, som den eneste bilmodel uden forbrændingsmotor. Tesla 3 har da også fået stor succes i Europa, og endda formået at overgår nogle af de mest eftertragtede luksusbiler på markedet.

Kør miljøvenligt
Kør miljøvenligt